info@aubnederland.nl

06 - 24 86 09 42

Bij payrolling werft en selecteert u zelf uw medewerkers. U verzorgt de planning en onderhoudt het dagelijks contact. Op deze manier houdt u binding met uw medewerkers.

De Voordelen van Payrolling.

Met Payrolling geeft u de verwerking en afhandeling van uw salarisadministratie volledig uit handen. Hierdoor heeft u meer tijd vrij om u op uw onderneming te richten. U betaalt alleen voor de gewerkte uren van de bij u geplaatste flexwerker. Dit betekent dus ook dat u bij ziekte niet door hoeft te betalen. Tevens kunt u door gebruik te maken van payrolling gemakkelijk inspringen op momenten van drukte of op minder drukke tijden.

Ervaring met ondernemerschap

Door zelf ervaring te hebben met het ondernemerschap, weten wij als geen ander wat u als ondernemer boeit en waar u in de dagelijkse praktijk tegenaan loopt.

Deskundig advies

Door onze ruime ervaring met ondernemerschap, kunnen wij u in veel uiteenlopende zaken van advies voorzien. Niet alleen bij vragen over loonstroken, vakantieregelingen en dergelijke, maar ook in uw contact met bijvoorbeeld leveranciers, de belastingdienst of gemeenten kunnen wij u bijstaan.

AUB Online

Bij ‘AUB Online’ kunt u naast het inschrijven van uw medewerkers ook de gewerkte uren online aan ons doorgeven. Dit kan wanneer het u uitkomt via uw smartphone of computer.

Meer weten?

Is uw vraag nog niet beantwoord? Voel u vrij contact met ons op te nemen
Chat openen
Heb je een vraag?