06 - 24 86 09 42 info@aubnederland.nl

AUB Nederland

AUB Nederland verzorgt salarisadministratie, detachering en payrolling voor uw bedrijf. Als sociaal en maatschappelijk betrokken werkgever biedt AUB kwaliteit en service tegen een scherp tarief.

Contact

Werving

Heeft u moeite met het vinden van geschikt personeel? Wij kunnen voor u op zoek naar de werknemer die bij u past.

Contact

Payrolling

Bij payrolling werft en selecteert u zelf uw medewerkers. U verzorgt de planning en onderhoudt het dagelijks contact.
Op deze manier houdt u binding met uw medewerkers.

Ervaring met ondernemerschap

Door zelf ervaring te hebben met het ondernemerschap, weten wij als geen ander wat u als ondernemer boeit en waar u in de dagelijkse praktijk tegenaan loopt.

Deskundig advies

Door onze ruime ervaring met ondernemerschap, kunnen wij u in veel uiteenlopende zaken van advies voorzien. Niet alleen bij vragen over loonstroken, vakantieregelingen en dergelijke, maar ook in uw contact met bijvoorbeeld leveranciers, de belastingdienst of gemeenten kunnen wij u bijstaan.

AUB Online

Bij ‘AUB Online’ kunt u naast het inschrijven van uw medewerkers ook de gewerkte uren online aan ons doorgeven. Dit kan wanneer het u uitkomt via uw smartphone of computer.

Wat anderen over AUB Nederland zeggen

Sinds wij werken met AUB Nederland heb ik weinig omkijken meer naar mijn urenregistratie. Ook heb ik altijd duidelijk inzicht in mijn personeelskosten.

Robbert Boone

Danscafe de Prins

Bij het opstarten van mijn bedrijf heeft AUB Nederland mij erg geholpen. Zowel met het werven van geschikt personeel als met het geven van zeer breed advies.

Harry Koonstra

Eet cafee Burgers

AUB Nederland